Hoitosarjalla suurempi hyöty

- HINNASTO -

Ensimmäinen/yksittäinen HorseBalancing-hoito 65 €/hevonen + matkakorvaus 0,60 €/km (alv 0 %, AVL 3 § ), kun matka on yli 15 km Kuortaneelta.

Matkakulut jaetaan hoidettavien kesken, jos samalla tallilla on useampia hoidettavia samana päivänä. Pidemmät matkat sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta tallillesi!

Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku (laskutuslisä 5 €).

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen hoitoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta.

Hoidan hevosia säännöllisesti Polestar Tallilla, jossa hevosen hyvinvoinnin vahvistamiseksi on käytettävissä myös eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Lisäksi käyn useamman kerran vuodessa hoitamassa hevosia Länsi-Uudellamaalla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


HorseBalancing-hoito  (3 hoitoa)

Jos samalla omistajalla on useampia hevosia, hoitosarjan voi jakaa hevosten kesken.

180 €

(60 €/hoito)

Balancing-hoito ihmiselle (n. 75 min)

Omistajan hyvinvointi heijastuu myös eläimen hyvinvointiin, joten miksi et hoitaisi myös itseäsi?

70 €