Hoitosarjalla suurempi hyöty

- HINNASTO 1.1.2022 -

Ensimmäinen HorseBalancing-hoito 85 (seuraavat 79 €)
 
+ matkakorvaus 0,60 €/km

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %.

Matkakorvaus jaetaan hoidettavien kesken, jos samalla tallilla/suunnalla on useampia hoidettavia samana päivänä. Pidemmät matkat sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta tallillesi!

Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku (laskutuslisä 5 €).

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen hoitoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta.

Hoidan hevosia säännöllisesti Polestar Tallilla, jossa hevosen hyvinvoinnin vahvistamiseksi on käytettävissä myös eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Lisäksi käyn useamman kerran vuodessa hoitamassa hevosia Länsi-Uudellamaalla.

Ensimmäinen/yksittäinen HorseBalancing-hoito

Kesto n. 90 min.
Hintaan lisätään mahdollinen matkakorvaus.

85 €

Seuraavat HorseBalancing-hoidot (kun edellisestä hoidosta alle 3 kk)

Kesto n. 75-90 min.

Hintaan lisätään mahdollinen matkakorvaus.

79 


HorseBalancing-hoidon ryhmäalennus,

kun samalla tallilla väh. 2 hoidettavaa hevosta

80 € (Ensimmäinen hoito)

75 € (Seuraavat hoidot)

Make it fly - psykologin etävalmennus tunteiden vapauttamiseksi

Valmennus sopii erityisen hyvin hevosen omistajille/ratsastajille/valmentajille, jotka ovat kiinnostuneita voimaan paremmin sekä vahvistamaan suorituskykyään ja suhdetta hevoseen. Etävalmennuksessa on mahdollista saada apua mm. erilaisiin pelko-, jännitys-, ahdistus- ja stressitiloihin, sillä työskentelyssä rauhoitetaan (terapeuttista ja kehollista työskentelyä yhdistämällä) aivojen hälytyskeskuksen reagointia, jolloin stressi poistuu.

120 €/60 min

Make it fly - etävalmennuspaketti (3 x 60 min)

1-3 kerrassa saadaan tyypillisesti aikaan merkittäviä ja pysyviä muutoksia.

345 €

(115 €/60 min)

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).