Hoitaisinko myös itseäni?

—VAHVISTA HYVINVOINTIASI JA YHTEYTTÄ ITSEESI —

Kehomme viisaus ja tiedostamattoman mielen voima ovat kiehtoneet minua pitkään etenkin, kun olen psykologin työssäni toistuvasti törmännyt puhumiseen perustuvan työskentelyn rajallisuuteen. Kehomme kertoo meille valtavasti itsestämme. Usein emme edes tiedä, mitä kaikkea keho yrittää meille viestittää, esimerkiksi erilaisten kipujen ja muiden vaivojen muodossa. Olen erityisen kiinnostunut alitajuisten ja syvemmällä tasolla olevien asioiden työstämisestä, sillä usein vastaus ei löydy tästä hetkestä vaan voi tulla paljon kauempaa kuin ajattelimmekaan. Haluatko lähteä tutkimusmatkalle itseesi?

"Remove stress from your body and the body regenerates itself. "

Rhonda Byrne

Suurin osa pitkään kestäneistä vaivoista johtuu ainakin osin kroonisesta stressitilasta, sillä pitkittynyt stressitila saa aivomme ja kehomme hälytystilaan aiheuttaen pahimmillaan vakavia terveydellisiä haittoja. Usein kroonisen stressitilan taustalla on joku tunneperäinen syy, kuten pitkät stressijaksot tai erilaiset traumaattiset elämänkokemukset, mistä emme välttämättä ole edes tietoisia. Hoitamalla tunneperäisiä syitä vaivat usein poistuvat, sillä jumittunut tunne-energia on varastoituneena kehossa aiheuttaen kehoon epätasapainotilan.

Energiahoidossa poistetaan erilaisin tekniikoin erittäin syvällä hermostossa olevaa pitkittynyttä jännitystilaa, ja vaikutetaan siten autonomisen hermoston toimintaan sitä tasapainottavasti. Stressitilan alkaessa poistua hermostosta keho pääsee rentoutumaan, kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät ja monet vaivat poistuvat. Tunneperäisiä syitä hoitaessani käytän mm. tutkimusnäyttöön perustuvaa EFT-tekniikkaa (Emotional Freedom Technique), jossa akupunktiopisteiden käsittelyä (kehollista stimulaatiota) yhdistetään psykoterapeuttiseen työskentelyyn.

  • Hoitaessani lähestyn asioita kokonaisvaltaisesti psykologian ja psykoterapian menetelmiä sekä energiahoitoa yhdistäen. Energiahoidossa pohjalla on BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmä, joka perustuu yli 30 energeettisen hoitomenetelmän parhaiksi havaittuihin käytänteisiin. Hoitomuoto on hyvin tehokas, mutta samalla lempeä.

  • Hoidon kesto on 75-90 min, ja se sisältää alkuhaastattelun, varsinaisen hoidon ja lyhyen loppukeskustelun. Hoidon vaikutusta arvioidaan hoidon aikana sekä hoitokertojen välillä.
  • Hoito suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Hoito voidaan toteuttaa seisten, istuen tai maaten. Hoito tehdään käyttämällä kevyttä kosketusta sekä hoitamalla magneettikentästä. Laitathan päällesi vaatteet, jotka tuntuvat sinusta mukavilta.

  • Suljethan kännykän, sillä on tärkeää keskittyä itse hoitoon. Kysythän luvan mahdolliseen kuvaamiseen.
  • Hoidon vaikutus jatkuu hoidon jälkeen muutaman päivän, jopa viikon ajan. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä sekä ottaa rauhallisesti. Joskus hoidon jälkeen voi esiintyä puhdistusoireita, kuten kuten päänsärkyä, flunssan oireita, huonovointisuutta, janon tunnetta, väsymystä, tunneheilahtelua, palelua tai hikoilua. Oireet ovat vaarattomia ja menevät tyypillisesti ohi viimeistään viikon kuluessa. Kevyt liikunta ja juominen auttavat puhdistusoireisiin.
  • Suosittelen tyypillisesti hoitosarjaa, jossa hoitojen väli on joko kolme hoitokertaa 4-7 päivän välein (jos kehossa on kova stressitila) tai n. 3-4 viikkoa (syvemmällä tasolla olevien asioiden työstäminen).
  • Mikäli sinulla on oireita, jotka vaativat lääkärin/muun terveydenhuollon ammattilaisen arvioita ja hoitoa, ole yhteydessä terveydenhuoltoon

"Human body is an electrical device."

- Jerry Tennant-

Energialääketiede on vanhojen hoitotapojen moderni muoto, joka perustuu fysiikan lakeihin. Kaiken elimistön toimintojen ja säätelyn pohjalla ovat, mitattavissa olevat, solujen sähköinen varaus sekä sähköisten impulssien kautta tapahtuva sähkömagneettinen viestintä. Energialääketieteessä autetaan kehoa hakeutumaan kohti tasapainoa hienon hienoja energiakenttiä hoitamalla. Hoitomuotojen tavoitteena on saada kehon paranemisprosessi käyntiin, jolloin kehon edellytykset parantaa itseään vahvistuvat.

Olemme sinua ja hevostasi varten

— YKSITTÄINEN HOITO VAI HOITOSARJA? —

Suosittelen tyypillisesti hoitosarjaa, jossa hoitojen väli on joko kolme hoitokertaa 4-7 päivän välein (jos kehossa on kova stressitila) tai n. 3-4 viikkoa (syvemmällä tasolla olevien asioiden työstäminen).